Hoe duidelijk kan ik zijn?

‘Ze snappen het gewoon niet!’,riep ik wanhopig uit, wanneer er weer iemand dwarslag of als er vragen kwamen waarvan de moed me in de schoenen zonk. ‘Echt. Hoe duidelijk kan ik zijn…’ Stukken duidelijker, weet ik nu.

‘Communiceren doe je gewoon. Net als ademhalen.’ Deze veel gehoorde aanname kost vele bedrijven en relaties elke dag tonnen. Aan energie en onbereikt resultaat.

Door gesprekken die vastlopen, een neerwaartse sfeerspiraal, onderhuidse weerstand, conflicten, ontevreden klanten en tegenvallende cijfers: herkenbaar? Keer het tij. Leer effectief communiceren.

Ervaar ook die positieve impact die heldere, verbindende communicatie heeft. En haal dagelijks meer uit je relaties, je werk en je organisatie.

Iedereen kan effectief leren communiceren

Investeren in de communicatievaardigheden van je team is kiezen voor productieve betrokkenheid en resultaat.  Met effectieve-communicatievaardigheden maak je beren en conflicten snel bespreekbaar èn oplosbaar.

Effectieve communicatie maakt hét verschil op een drukke werkdag.

  • Geef de samenwerking een blijvende boost
  • Vergroot het zelfvertrouwen van je mensen
  • Maak je team zelfstandiger en productiever
Leer samen omgaan met ‘anders’. Maak wederzijds respect en vertrouwen de basis van je team. Onze een- en tweedaagse trainingen zijn afgestemd op groepen van minimaal acht personen.

Verbindende communicatie? ’t Halve werk!

Krijg praktische vaardigheden voor persoonlijke weerbaarheid en leer omgaan met situaties en conflicthantering vanuit duidelijkheid, vertrouwen en respect.

Teams, leidinggevenden, MKB-ondernemers

Effectieve teamcommunicatie werkt!

Bouw actief aan jouw topteam. Verbeter de teamproductiviteit via wederzijds respect, (zelf)vertrouwen en bespreekbaarheid van wensen, behoeften en irritaties.

Teams, leidinggevenden, MKB-ondernemers

Effectief en schaamteloos leidinggeven

Leer effectief leidinggeven en moeiteloos delegeren in jouw stijl, vanuit jouw visie.

Startende, medior en senior leidinggevenden met groeibehoefte

Loop je vast in een communicatiepatroon? Wil jij je gespreks- en coachingsvaardigheden verbeteren? Laat je dan in onze individuele coachingstrajecten professioneel aan het wankelen brengen. Zodat je na ongeveer zes maanden gewoon sterker staat.

Sterk staan vanuit verbinding

Tackel die terugkerende patronen in je professionele contact. Leer hoe je jouw kracht en authenticiteit in je communicatie brengt.

Zoekende, startende, en senior professionals met groeibehoefte

Effectief HR

Word een vaardige en veerkrachtige sparringpartner voor het MT en de directie, terwijl jij je authenticiteit en verbinding waarborgt.

Zoekende, startende, en senior HR-professionals met groeibehoefte

EHBOndernemend managen!

Voor het eerst in een leidinggevende functie? Leid jij je eigen onderneming? Die nieuwe rol kan onzeker maken. Dit coachingstraject helpt je om stevig te staan en te groeien.

Startende leidinggevenden en ondernemers met een team

Effectieve executives met resultaat

Persoonlijke coaching, afgestemd op directies, waarbij er gewerkt wordt aan een specifiek communicatiedoel of thema.

Startende en senior leidinggevenden met groeibehoefte

Meer weten? Lees alles in de brochure Effectieve communicatie

Bekijk en vergelijk alle trainings- en coachingsmogelijkheden. Vul het formulier in en ontvang onze brochure per mail. Deze gegevens slaan we niet op en geven we niet door (privacy en disclaimer).
Gewoon doen, dus 🙂