Junior en senior professionals
1-op-1 online en live coaching
Traject op maat

"Laat nooit een goede crisis onbenut"

Winston Churchill wist al hoe belangrijk het is. Om juist in tijden van crisis succes, veerkracht en positieve energie op te bouwen.

Om te weten waar je energie van krijgt en wanneer je leegloopt. Of hoe jij meer de rust behoudt onder druk. Duidelijk te zijn, zonder bot te worden. Nee te zeggen op de juiste momenten en lastige gesprekken soepel te voeren, met een win-winoplossing als resultaat.

Dan sta je als een huis. In elke situatie of crisis.

Pak juist nu jouw kans op vrijheid en rust. Kies voor een individueel coachtraject. Vul je rugzak met mega waardevolle tools, vaardigheden, inzicht en ervaring. Relevant voor de rest van je professionele leven.

Stem de inhoud samen met een persoonlijke coach af op je groeibehoefte en krijg toegang tot onze inspirerende tools en gave materialen.

Groei ongelimiteerd. Op de momenten dat dit jou het beste past. Vind jouw thema en gun jezelf de kans om de beste versie te zijn van jezelf.

Uitgelicht: intelligente lockdown aanraders

Top teams in de ether

Effectieve communicatie online versnelt de effectiviteit, betrokkenheid en groei in je team. Buig een verplichte maatregel succesvol om in een groeispurt.

Leidinggevenden en teams die gaan voor ongelimiteerde groei in online samenwerken

De perfecte jobmatch via de cloud

Versnel je recruitment proces, verlaag de kosten en krijg beter inzicht in de geschiktheid van kandidaten. Maak die perfecte jobmatch gewoon vanuit de ether.

HR-professionals en recruiters die de perfecte match en talenten van de cloud willen

Optimaliseer je energie, verlaag je stress!

Kom ijzersterk te staan in een onzekere tijd. Maak bewuste keuzes en waarborg je energie. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, kun je er ook voor anderen zijn.

Professionals en leidinggevenden die juist in stressvolle tijden ijzersterk willen staan.

Online adviesgesprekken voor directies met groeiambitie

Met dit adviespakket kun je als directielid Linda inzetten als: persoonlijke sparringspartner, klankbord, uitlaatklep of expert. Op die momenten, dat je die reflectie best even kunt gebruiken.

Leergierige directieleden met groeiambitie

Thema's Effectieve communicatie

Sterk staan vanuit verbinding

Tackel die terugkerende patronen in je professionele contact. Leer hoe je jouw kracht en authenticiteit in je communicatie brengt.

Zoekende, startende, en senior professionals met groeibehoefte

Effectief HR

Word een vaardige en veerkrachtige sparringpartner voor het MT en de directie, terwijl jij je authenticiteit en verbinding waarborgt.

Zoekende, startende, en senior HR-professionals met groeibehoefte

EHBOndernemend managen!

Voor het eerst in een leidinggevende functie? Leid jij je eigen onderneming? Die nieuwe rol kan onzeker maken. Dit coachingstraject helpt je om stevig te staan en te groeien.

Startende leidinggevenden en ondernemers met een team

Effectieve executives met resultaat

Persoonlijke coaching, afgestemd op directies, waarbij er gewerkt wordt aan een specifiek communicatiedoel of thema.

Startende en senior leidinggevenden met groeibehoefte

Thema's Talentoptimalisatie

Excelleer! Met flow en plezier

Vanuit (zelf)bewustzijn werken aan een efficiënt en gericht ontwikkelplan.

(Senior) professionals met groeibehoefte, high potentials

Ontdek jouw beste plek

Werk aan een mobiliteitplan en ontdek wat jij nodig hebt om weer te excelleren.

Professionals in een mobiliteit-, re-integratie- of outplacementtraject

HR-professionals met talent!

Zet jouw talenten effectief in op je werk en voor je relaties op elk niveau in het bedrijf. Met onder meer effectieve gespreks- en adviesvaardigheden.

Zoekende, startende en senior leidinggevenden met groeibehoefte

Moeiteloos leiderschap

Wat heb jij nodig om meer te bereiken met minder hard werken? Leer je (leidinggevende) talenten inzetten om jouw team optimaal te laten presteren.

Zoekende, startende en senior leidinggevenden met groeibehoefte

Met behulp van oefeningen maak je snel progressie en krijg je de tijd om inzichten tot je door te laten dringen. Linda pakt zaken aan bij de kern en legt de vinger op de gevoelige plek door de juiste vragen te stellen. Dat leidt ertoe dat ze een nieuw daglicht kan laten schijnen op waar je zelf al een tijdje mee worstelt. Voor mij was dat de belangrijkste reden voor het zoeken naar carrière-advies en deze eye-openers heeft zij mij aangereikt. – Janne Polman, learning consultant

Vragen? Stel ze. Vraag je gratis strategiesessie aan

Boek deze telefonische kennismaking direct in de agenda. Op een moment dat het jou uitkomt. Bespreek met Linda zelf wat jij zoekt en wilt bereiken. Krijg antwoord op je vragen, een persoonlijk advies en ontdek of jij kunt groeien met Peper graag.

Ja, ik wil dat bakkie online brainstorm

Check de mogelijkheden, thema's, stappen en super inspirerende resultaten van andere klanten: vraag de brochure 'Online coaching en advies' aan.

Lees over hun positieve ervaringen en succes. Ontdek hoe ook jij samen met je persoonlijke coach ongelimiteerde groei, rust en focus creëert in je professionele leven.