Een positieve, gezonde professionele wereld faciliteren.

Waarbij mens, teams en organisaties hun talent, expertise en relaties effectief en verbindend inzetten. Die vanuit positieve energie, met plezier hun potentieel realiseren en open staan voor ongelimiteerde groei.

Dat is onze missie. Omdat wij weten dat iedereen het in zich heeft om de beste versie te zijn van zichzelf. Zolang je weet hoe, wanneer, met wie en met welke tools. Daarom begeleiden wij professionals, leidinggevenden, teams en organisaties in binnen- en buitenland. En leren wij ze de kracht van persoonlijke wendbaarheid, effectieve relaties en energiemanagement.

Wie het probleem heeft, mag het houden

Mijn persoonlijke life saver, nog dagelijks. Zoals T. Gordon het zegt: je helpt een ander pas echt als je het probleem en de oplossing bij de eigenaar kunt laten. Een cruciaal uitgangspunt voor optimale relaties en je eigen energiebehoud. Of dit nu om een collega, je werkgever of je klant gaat. Hoe dat werkt? We delen het graag.

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe eng het kan zijn om die ‘beerput te openen’. Ik ontdekte dat het niet gaat om wat je meemaakt in je leven, maar om wat je ermee doet. Jij bent je verhaal. Hoe het wordt vertelt bepaal jij helemaal zelf. Dit vormt uiteindelijk je identiteit. Niet de feiten zelf.

Ik kreeg ongelooflijk waardevolle hulp bij mijn beerput. Door te observeren en te leren van de besten in de wereld en meer dan tienduizenden euro’s aan mijn ontwikkeling te investeren, ben ik er nu voor jou. Om ook die sleutel tot de beste versie in jezelf te vinden. En om je de skills bij te brengen om die positieve kracht dagelijks bewust en gericht te gebruiken.

Onze aanpak?

Durf

Om ongelimiteerd te groeien

Vertrouwen

In jezelf en de ander

Actie

Om te komen waar je wilt zijn

Duidelijkheid

Om dat te bereiken dat je wilt

Wie zijn wij?

Linda Peperkoorn en Lee-Anne Oswald. Linda leerde bij Lee-Anne acteren, Lee-Anne volgde Linda’s pilotprogramma Professionele effectiviteit. Onze combinatie bleek goud. Deze dynamiek hebben we sindsdien ontdekt, getemd en uitgebouwd. We werken samen en alleen. Met dezelfde missie.

Daarnaast werken we graag samen met andere topondernemers. Dus hebben we een heus A-team om ons heen verzameld. Dit team bestaat uit vakmensen met humor, relativeringsvermogen, pit, een sterke basis, tonnen aan kennis en ervaring, positieve energie en plezier in samenspel.

Over Linda

Linda, oprichter, directeur en de ‘peper’ in met Peper graag, is een ondernemende levensgenieter en volop vrouw met stoer en pit. Als mens, als professional en als imperfecte moeder in haar tweetalige gezin. Linda draagt een rugzak met 15 jaar aan kennis, ervaring en certificeringen. Ze is expert in gedrag, persoonlijke- en (internationale) teamcommunicatie en in talentoptimalisatie. Linda brengt je tot de kern, maakt moeilijke problemen bespreekbaar en bouwt effectieve bruggen. Ze confronteert, relativeert, brengt je aan het wankelen en maakt je dan sterker. Als spreker inspireert en verrast ze met haar authenticiteit en humor.

Over Lee-Anne

Lee-Anne is een creatieve, zelfstandige duizendpoot met visie en durf. Ze doceert en regisseert al jaren drama, naast haar acteer- en stemwerk. Als docente geeft Lee-Anne les op een middelbare school. Thuis is ze de Schotse spil in haar Schots-Nederlandse gezin. Met haar professionele, natuurlijke speelstijl en scherpzinnige feedback vult ze Linda aan bij het trainen en begeleiden van teams en organisaties. Als regisseuse verzorgt ze de flow in de inspiratieshow. Tijdens de workshops en show brengt ze herkenbare en ingewikkelde situaties hilarisch tot leven. Om je er direct daarna over aan het denken te krijgen.

Ons A-team

Ieder A-teamlid is zelfstandig ondernemer. Dit houdt de relaties gelijkwaardig en de kwaliteit van onze diensten hoog. Door onze gekozen samenwerking kunnen we voor elke opdracht het beste team voor onze klanten samenstellen.