Peper in je professionele leven

"Ik ben bang” zei ik zacht “voor de beerput die ik open’. “Bravo” zei zij. “Je bent er. Dat is de allerlaatste reden om het niet te doen”. Ik was flabbergasted. Die dag leerde ik: “het is niet wat je meemaakt of meekrijgt in je leven. Het is wat jij er mee doet, dat jouw identiteit en je leven bepaalt”.

Ik zag, ik accepteerde, ik overwon

Samen met de angst voor de beerput, verdween mijn onrust. Ik voelde; ‘dit wil ik doorgeven. ‘De sleutel tot de kracht in jezelf en de techniek om die gericht in te zetten. Voor jezelf en in verbinding met een ander’.

“Macht is zwaar overschat”

Ik zag nu hoe we voor macht chronisch hard werken en dagelijks een uitputtende strijd voeren, met een constante faalangst om alles te verliezen. Ik besefte; op macht bouw je niets blijvend. Integendeel, het kost mens, teams en organisaties dagelijks tonnen aan waardevolle energie en resultaat. Dit moest anders kunnen.

Ik stopte met leidinggeven

Ging trainen, pionieren, rekruten, begeleiden en adviseren. Terwijl ik leerde van de besten in het vak. Ik creëerde mijn persoonlijke stijl en methode en paste die steeds vaker toe in mijn werk en bij mijn klanten.

De positieve impact was enorm

Natuurlijk ging ik geregeld op mijn gezicht. Om klassiek sterker op te staan. Pas toen ik stopte met streven naar perfectie en ik puur verbeterde wat al goed ging, vond ik mijn peper.

“Wie het probleem heeft mag het houden”

De kers op mijn taart. Deze woorden van T. Gordon vormden een ware eye opener in mijn werk en persoonlijke leven. Nog elke dag is het uitgangspunt dat je ‘iemand echt ondersteunt als je het probleem en de oplossing bij die ander laat’ mijn life saver. Voor het behoud van mijn energie en voor de verbinding in mijn relaties.

Het klikte gewoon

Soms heb je dat. Voor ons was dit in 2016. Ik leerde bij haar acteren, zij volgde mijn pilot programma effectieve communicatie. Onze combinatie bleek goud. Deze dynamiek hebben we sindsdien ontdekt, getemd en uitgebouwd.

We werken samen en alleen. Met dezelfde missie.

De wereld gezonder, productiever, meer verbonden en geïnspireerd maken.

Dit doen we in de zakenwereld door

  • professionals, teams en organisaties ongelimiteerd te leren groeien,
  • vanuit veerkracht en positieve energie.
  • Om zo het beste uit zichzelf en anderen te halen.
  • Zodat ze via optimale samenwerking en maximale productiviteit hun persoonlijke- en organisatiepotentieel bereiken.

Maar we doen meer
Zo is met Peper graag business actief in de non-profit en ondersteunt met Peper graag kids het onderwijs, gezinnen en partners.

Vanuit dezelfde basis, met diverse A-teams; waarbij de mens, de context, de relaties en het doel altijd centraal staan.

We zijn allemaal uniek. Met ieder onze eigen kracht en expertise.

Waarmee we:

  • elkaar versterken;
  • onze klant de totaaloplossing bieden;
  • elkaar en de klant inspireren;
  • betrouwbare verwijzingen kunnen bieden

Dit maakt ons ook gericht selectief. Ons A-team bestaat puur uit vakmensen met humor, relativering, pit, een sterke basis, tonnen aan kennis & ervaring, positieve energie en plezier in samenspel.

Samen sta je sterker

Iedereen in ons A-team is zelf ondernemer. Dit houdt de relaties gelijkwaardig en de kwaliteit van onze diensten hoog. Door onze samenwerking kunnen we voor elke opdracht het beste team voor onze klanten samenstellen.

Achter dit A-team staan twee grote communities gevuld met gecertificeerde  collega’s op specifieke vakgebieden. Samen met deze achterban waarborgen wij actief de hoge kwaliteit in onze eigen vakgebieden. Bovendien biedt deze professionele pool ons de capaciteit voor kleine en grote opdrachten.

Onze aanpak?

Durf

Om ongelimiteerd te groeien

Vertrouwen

In jezelf en de ander

Actie

Om te komen waar je wilt zijn

Duidelijkheid

Om dat te bereiken dat je wilt

Wie denken wij dat we zijn?

Linda Peperkoorn

Linda, oprichtster van met Peper graag, is een ondernemende levensgenieter en volop vrouw met stoer en pit. Als mens, als professional en als imperfecte moeder in haar tweetalige gezin.

Linda draagt een rugzak met 15 jaar aan kennis, ervaring en certificeringen.  Ze is expert in gedrag en persoonlijke- en (internationale) teamcommunicatie en in talentoptimalisatie. Linda brengt je tot de kern, maakt moeilijke problemen bespreekbaar en bouwt effectieve bruggen. Ze confronteert, relativeert en maakt je sterker. Als spreker inspireert en verrast ze met haar authenticiteit en humor.

Lee-Anne Oswald-van Pelt

Lee-Anne is een creatieve duizendpoot met visie en durf. Ze doceert en regisseert al jaren drama, naast haar acteer- en stemwerk. Ze is de chaotische spil in haar Schots-Nederlandse gezin en een echte bak-ster.

Met haar professionele, natuurlijke speelstijl en scherpzinnige feedback vult ze Linda aan in het trainen en begeleiden van teams en organisaties. Als regisseur verzorgt ze de flow in de inspiratieshow. Tijdens de workshops en show brengt ze herkenbare en ingewikkelde situaties hilarisch tot leven. Om je direct daarna er over aan het denken te krijgen.

Ons A-team