Is dit alles?

De huidige arbeidsmarkt is snel en veranderlijk. Dus werk je hard. Aan wat je ‘altijd al hebt gedaan’. En je werkt veel. Door ja te zeggen tegen al die taken waar je volgens je omgeving goed in bent. Je voelt elke dag onrust en onzekerheid. Maar ach, het gaat ‘prima’. Tot je op een dag wakker wordt en beseft dat alle betrokkenheid verdwenen is. Je productiviteit is nihil en het resultaat van je werk frusterend.

Is dit jouw verhaal? Of het verhaal van veel mensen in je organisatie? Is er veel verloop, een hoog verzuimpercentage en vallen de resultaten tegen? Gooi het roer dan nu om.

Wij helpen je om vanuit jouw talent, je doelen wel te bereiken

Succes ligt niet aan het eind van die tunnel vol worstelingen. Succes is een tevreden gevoel. Dat je ervaart wanneer je plezier hebt in je werk en je energievol in het leven staat. Waardoor je geniet van grote en kleine successen, je kansen ziet en aanpakt en je duurzaam topresultaat kunt leveren. Terwijl je ontspannen groeit en leert van je uitglijders.

Succes is geen uitzondering

Iedereen kan zijn potentieel bereiken. Talentoptimalisatie maakt die weg voor je vrij. Door je persoonlijk en als organisatie te richten op die dingen waar jij of je team al sterk in zijn. Waar je snel, gericht en positief in ontwikkelt. Ga ook voor dat potentieel. Leer werken vanuit positieve energie en voorkom daarmee direct je energielekken, verzuim en uitval.

  • Benut kansen die je nu laat liggen
  • Durf te wankelen en sterker te staan
  • Bouw dagelijks aan een veerkrachtige energiebuffer
Is je hele team toe aan een energieboost? Wil je met een groep collega’s werken aan meer veerkracht en het managen van je stress? Onze een- en tweedaagse trainingen zijn gericht op teams en groepen professionals van minimaal acht personen.

Energieboost met talent

Ontdek de sterke kanten van iedereen in het team, maak onderscheid tussen energieboosters en energieslurpers en leer effectiever communiceren vanuit flow.

Teams, leidinggevenden en MKB-ondernemers

Van stress naar veerkracht

Maak stress hanteerbaar; herken stresstriggers en benut de kracht van positieve stress.

Teams, leidinggevenden en MKB-ondernemers

Verhoog je ROI en verlaag je kosten met talentrecruitment

Rekruut specifieker en efficiënter door je werving- en selectieproces talentgericht in te richten.

Werving- en selectieprofessionals, HRM-teams, MT’s

Hoe worden wij een topteam?

Breng samen de route in kaart en leer hoe je bewust met talent en energie omgaat, om te groeien naar topresultaat.

Teams in start-, herstel en verbeterfase, MT’s, besturen

Meer zelfvertrouwen, focus en energie zijn ook voor jou weggelegd. In onze individuele coachingstrajecten werk je in ca. zes maanden aan jouw persoonlijke leerdoel. Laat je professioneel aan het wankelen brengen zodat je daarna sterker staat.

Excelleer! Met flow en plezier

Vanuit (zelf)bewustzijn werken aan een efficiënt en gericht ontwikkelplan.

(Senior) professionals met groeibehoefte, high potentials

Ontdek jouw beste plek

Werk aan een mobiliteitplan en ontdek wat jij nodig hebt om weer te excelleren.

Professionals in een mobiliteit-, re-integratie- of outplacementtraject

HR-professionals met talent!

Zet jouw talenten effectief in op je werk en voor je relaties op elk niveau in het bedrijf. Met onder meer effectieve gespreks- en adviesvaardigheden.

Zoekende, startende en senior leidinggevenden met groeibehoefte

Moeiteloos leiderschap

Wat heb jij nodig om meer te bereiken met minder hard werken? Leer je (leidinggevende) talenten inzetten om jouw team optimaal te laten presteren.

Zoekende, startende en senior leidinggevenden met groeibehoefte

Wat anderen zeggen

Ik heb geleerd hoe ik een bewuste keuze kan maken, om echt te luisteren naar wat ik wil en om hier ook voor te gaan. Ik heb ook geleerd om mij op dit punt niet teveel aan te trekken van de meningen van anderen. Het traject heeft mij daadwerkelijk inzicht gegeven in wat ik belangrijk vind bij een volgende baan. Dit is niet blijven steken in algemeenheden, maar juist heel concreet gemaakt. – Parketsecretaris Openbaar Ministerie

Meer weten? Lees alles in de brochure Talentoptimalisatie

Bekijk en vergelijk alle trainings- en coachingsmogelijkheden. Vul het formulier in en ontvang onze brochure per mail. Deze gegevens slaan we niet op en geven we niet door (privacy en disclaimer).
Gewoon doen, dus 🙂