Maak van verplicht online communiceren een unieke kans! Bespaar tijd, geld en energie. Download onze krachtige mindmap voor leidinggevenden en teams die ook in crisistijd optimaal durven functioneren.

Hoe duidelijk kan je zijn?

Ervaar ook de verbluffend positieve impact van heldere, verbindende communicatie. Kieper niet langer elke dag tonnen aan energie en geld je bedrijf uit. Door gesprekken die vastlopen, een neerwaartse sfeer spiraal, onderhuidse weerstand, conflicten, ontevreden klanten en tegenvallende cijfers. Stop met ‘gewoon communiceren’. Kies bewust om dagelijks meer te halen uit je relaties, je werk en je organisatie.

Investeren in de communicatievaardigheden van je team is kiezen voor productieve betrokkenheid, focus en resultaat. Omdat je beren en conflicten snel bespreekbaar èn win-win oplosbaar maakt.

Iedereen kan effectief leren communiceren

Jij ook. Net als die lastige collega. Maak het verschil op een drukke werkdag.

  • Geef de samenwerking in je organisatie een blijvend positieve boost
  • Vergroot het zelfvertrouwen van de professionals in je team
  • Creëer meer zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid op de werkvloer
  • Verhoog de productiviteit en reken af met beperkende patronen
Maak wederzijds respect en vertrouwen de basiscultuur van je team. Leer samen hoe je omgaat met ‘anders’. Onze een- en tweedaagse trainingen zijn afgestemd op groepen van minimaal acht personen.

Krijg praktische vaardigheden voor persoonlijke weerbaarheid en leer omgaan met situaties en conflicthantering vanuit duidelijkheid, vertrouwen en respect.

Teams, leidinggevenden, MKB-ondernemers

Bekijk de training

Bouw actief aan jouw topteam. Verbeter de teamproductiviteit via wederzijds respect, (zelf)vertrouwen en bespreekbaarheid van wensen, behoeften en irritaties.

Teams, leidinggevenden, MKB-ondernemers

Bekijk de training

Leer effectief leidinggeven en moeiteloos delegeren in jouw stijl, vanuit jouw visie.

Startende, medior en senior leidinggevenden met groeibehoefte

Bekijk de training
Loop je vast in een communicatiepatroon? Wil jij je gespreks- en coachingsvaardigheden verbeteren? Laat je dan in onze individuele coachingstrajecten professioneel aan het wankelen brengen. Geheel online of deels live.Pak je kans om binnen zes maanden ijzersterk te staan. Voor de rest van je leven. Met rust en ruimte in je hoofd en positieve laserfocus op je eigen potentieel.

Sterk staan vanuit verbinding

Tackel die terugkerende patronen in je professionele contact. Leer hoe je jouw kracht en authenticiteit in je communicatie brengt.

Zoekende, startende, en senior professionals met groeibehoefte

Effectief HR

Word een vaardige en veerkrachtige sparringpartner voor het MT en de directie, terwijl jij je authenticiteit en verbinding waarborgt.

Zoekende, startende, en senior HR-professionals met groeibehoefte

EHBOndernemend managen!

Voor het eerst in een leidinggevende functie? Leid jij je eigen onderneming? Die nieuwe rol kan onzeker maken. Dit coachingstraject helpt je om stevig te staan en te groeien.

Startende leidinggevenden en ondernemers met een team

Effectieve executives met resultaat

Persoonlijke coaching, afgestemd op directies, waarbij er gewerkt wordt aan een specifiek communicatiedoel of thema.

Startende en senior leidinggevenden met groeibehoefte

Download die krachtige mindmap. Maak van een verplichting een nieuwe kans.