Startende en senior leidinggevenden, directie
Groepstraining voor organisaties
2 dagen

Leidinggeven, hoe doe jij dat?

Manager of directeur word je meestal omdat je dit hebt verdiend. Eenmaal in de functie is er niemand in de organisatie om je te leren hoe je het team effectief leiding geeft.

Bovendien is de ongeschreven regel in Nederland dat je niet boven het maaiveld uitsteekt. Jezelf boven de rest stellen voelt ongepast. Dus blijf je de go-to expert voor alles, blus je brandjes en doe je de rotklussen zelf.

Langzaam aan voelt je werk veeleisend en raak je vermoeid. Bovendien groeit je frustratie dat de strategie en visie blijven liggen en je die recordresultaten niet haalt. Herkenbaar?

Doorbreek deze patronen. Kies bewust voor meer resultaat en effectiviteit, in je leidinggeven en in je team.

Leer in deze training moeiteloos delegeren op een manier die je team waardeert

Door je leidinggevende vaardigheden te verbeteren met inzicht, tools en ervaring. Leer hoe je:

  • zorgt dat jij aan jouw kerntaken toekomt en je team aan die van hen;
  • ervoor zorgt dat je team zich gewaardeerd voelt en de sfeer goed blijft;
  • de verwachtingen en visie helder houdt;
  • van controleren naar monitoren gaat;
  • ervoor zorgt dat problemen worden opgelost door de eigenaar ervan;
  • een positieve sfeer bewaakt met een lage weerstand.

Een must-have training voor startende en doorgewinterde leidinggevenden die met minder hard werken en meer plezier voor dat recordresultaat willen gaan.

Plan een vrijblijvende strategiesessie met Linda in

Kies direct de dag en tijd die jou het beste passen en ontdek of wij je kunnen helpen je doel te bereiken. Je krijgt altijd antwoorden en persoonlijk advies op je groeivraag.

Boek je sessie

Wat anderen zeggen

Linda is recht door zee, authentiek en confronterend. Zij zet je aan tot reflectie en nadenken. Zij heeft mij en de organisatie vele stappen verder geholpen. Dank je wel Linda! – Jose Brouwer, implementatiemanager

Door mij op een indringende manier naar mijzelf te latenkijken, sta ik voor de komende jaren sterker, weet ik wat mijn behoeftes zijn en hoe ik die voor de toekomst wil invullen. Linda hartelijk dank, je bent een kei! Als persoon en ondernemer heb ik ontzettend veel van je geleerd. – H. Sars, Directeur

Meer weten? Download de brochure 'Effectief en schaamteloos leidinggeven'

En ontvang direct alle informatie over deze training in je inbox. Lees over de ervaring van anderen. Ontdek hoe je met minder hard werken en de juiste tools, duurzaam meer resultaat bereikt.

    Ontvang originele, patroondoorbrekende tips voor talent- en energie-optimalisatie

    Abonneer je op Linda’s wekelijkse eye-opening tip voor leidinggevenden en professionals die gaan voor dat potentieel. Waarschuwing: inspirerend, herkenbaar en direct toe te passen in je werk. Niet geschikt voor quick-fix-zoekers en voor professionals die met ‘prima’ tevreden zijn.