Teams, MT's, besturen
Groepstraining voor teams
2 dagen

Vele handen maken licht werk. Toch?

Absoluut. Dat zie je ook. In teams die effectief samenwerken. Die weten wat iedereen nodig heeft om superproductief te zijn. Teams die dit helder delen en bespreken zonder onderhuidse weerstand in gesprekken. Die problemen onderling win-win oplossen, de juiste kansen pakken en samen dat top resultaat boeken. Elke keer weer.

Toch zijn er nog veel teams die taken dubbel of half uitvoeren. Teams die geloven dat vertragingen, tijdgebrek, misverstanden en irritaties erbij horen.

Sommige mensen kunnen nou eenmaal goed communiceren en anderen niet. Dus roeien deze teams met de samenwerking die ze hebben. Doodzonde! Weten wij inmiddels.

Succesvol samenwerken is een bewuste keuze. Effectief communiceren een vaardigheid die iedereen kan leren. Ook die collega en dat ene team.

Kies voor meer plezier, minimale weerstand en een voelbaar lagere werkdruk.

Met de training ‘Effectieve teamcommunicatie werkt!’ verbeter je je vaardigheden, krijg je inzicht, tools en ervaring om:

  • beter te luisteren;
  • gedrag te kunnen vertalen naar behoeften;
  • helder en respectvol te delen wat je nodig hebt;
  • en ‘moeilijk’ vanuit vertrouwen bespreekbaar te maken.

Waarmee het zelfvertrouwen en plezier in je team een boost krijgt en de positieve betrokkenheid direct stijgt.

Leg als team de focus daar waar het echt om gaat: samen je doelen bereiken.

Plan een vrijblijvende strategiesessie met Linda in

Kies direct de dag en tijd die jou het beste passen en ontdek of wij je kunnen helpen je doel te bereiken. Je krijgt altijd antwoorden en persoonlijk advies op je groeivraag.

Boek je sessie

Wat anderen zeggen

Linda anticipeert in trainingen op wat je als deelnemer nodig hebt. Het vertrouwen is er daardoor snel. Ook daagt ze je uit daar waar je dat nodig hebt om verder te komen. K. Naidoo, business analist

Linda kent haar talent, weet wat ze wil. Medewerkers voelen zich hierbij op hun gemak. Staan open voor hun ontwikkeling. Ze heeft het team en mij als leidinggevende, vele stappen verder geholpen. Jose Brouwer, implementatiemanager

Download nu de brochure 'Effectieve teamcommunicatie werkt!'

En ontvang direct alle informatie over deze training in je inbox. Lees over de ervaring van anderen. Ontdek hoe jullie als team moeilijke punten gemakkelijk bespreken en van obstakels win-winsituaties maken.

    Ontvang originele, patroondoorbrekende tips voor talent- en energie-optimalisatie

    Abonneer je op Linda’s wekelijkse eye-opening tip voor leidinggevenden en professionals die gaan voor dat potentieel. Waarschuwing: inspirerend, herkenbaar en direct toe te passen in je werk. Niet geschikt voor quick-fix-zoekers en voor professionals die met ‘prima’ tevreden zijn.