Junior en senior professionals
Groepstraining voor organisaties
1 dag

Communicatie gaat meer om verbinden en begrijpen dan om zenden en ontvangen

In de zakelijke wereld wordt de positieve en negatieve invloed van communicatie zwaar onderschat. Als we voor klanten de berekening van de verspilde tijd, geld en energie opmaken van die stroperige en verhitte vergaderingen en van eilandjesgedrag of vingerwijzen in de organisatie, dan vallen ze nog net niet van hun stoel. En dan zitten daar de onderhuidse weerstand en conflicten niet eens in.

Iedereen kan verbindend leren communiceren. Bovendien stijgt de productiviteit in je organisatie direct wanneer je samen gaat bouwen aan betrokkenheid en begrip. Haal daarom vandaag nog die stroop uit je vergaderingen en de angel uit de weerstand.

Leer in deze training wat jij en je collega’s nodig hebben om het beste uit jezelf te halen.

Investeren in de communicatievaardigheden van je werknemers is kiezen voor positieve groei, laserfocus en een prettige werksfeer.

Door waardevol inzicht, praktische tools en persoonlijke ervaring in:

  • beter luisteren naar elkaars behoeften;
  • problemen positief oplossen en afspraken nakomen;
  • moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken en conflicten voorkomen;
  • vergaderingen versnellen en eigenaarschap vergroten;
  • beperkende patronen doorbreken en energielekken dichten;
  • van klagende (interne) klanten ambassadeurs maken.

Een echte ‘no-brainer’, deze levenslange, impactvolle investering in je mensen en je organisatie in slechts twee dagen.

Plan een vrijblijvende strategiesessie met Linda in

Kies direct de dag en tijd die jou het beste passen en ontdek of wij je kunnen helpen je doel te bereiken. Je krijgt altijd antwoorden en persoonlijk advies op je groeivraag.

Boek je sessie

Wat anderen zeggen

Linda anticipeert in trainingen op wat je als deelnemer nodig hebt. Het vertrouwen is er daardoor snel. Ook daagt ze je uit daar waar je dat nodig hebt om verder te komen. K. Naidoo, business analyst

Download nu de brochure 'Verbindende communicatie? 't Halve werk!'

Ontvang direct de ervaring van anderen in je inbox. Ontdek hoe je persoonlijk en als team bakken meer waarde en plezier haalt uit al je professionele relaties.

    Ontvang originele, patroondoorbrekende tips voor talent- en energie-optimalisatie

    Abonneer je op Linda’s wekelijkse eye-opening tip voor leidinggevenden en professionals die gaan voor dat potentieel. Waarschuwing: inspirerend, herkenbaar en direct toe te passen in je werk. Niet geschikt voor quick-fix-zoekers en voor professionals die met ‘prima’ tevreden zijn.