Teams, junior en senior professionals, leidinggevenden
Groepstraining voor organisaties
2 dagen

Waar leg jij de focus?

Wil je middelmatig presteren? Leg de focus op het verbeteren van je zwaktes. Wil je excelleren? Creëer laserfocus op je talent. Wetenschappelijk onderzoek bewijst het: weten waar jouw kracht ligt, waar je energie zit en hoe je het snelste groeit verhoogt je kansen drastisch op ongekend succes.Succes kent namelijk geen beperking. Zwaktes verbeteren wel.

Manage het talent en de energie in je organisatie, niet het werk of je mensen

Verspil je tijd, budgetten en focus niet. Investeer in welzijn en talent. Grijp negatieve patronen bij de hoorns. Bouw aan positieve betrokkenheid, faciliteer groei en werkflow. Zie het verbluffende positieve verschil; in groei, resultaten, sfeer en (zelf)vertrouwen.

Leer in deze training wat jij en je collega’s nodig hebben om het beste uit jezelf te halen.

Door waardevol inzicht, praktische tools en persoonlijke ervaring in:

  • je persoonlijke talentprofiel;
  • je energiegevers en energielekken;
  • de talent- en energieprofielen van je collega’s;
  • hoe jullie flow en betrokkenheid creëren in het team;
  • hoe je waardevolle expertises creëert in een positieve leeromgeving;
  • wat jullie nodig hebben om qua productiviteit en resultaat te excelleren.

Ervaar hoe deze investering zich in twee dagen binnen no time dubbel en dwars heeft terugverdiend.

Plan een vrijblijvende strategiesessie met Linda in

Kies direct de dag en tijd die jou het beste passen en ontdek of wij je kunnen helpen je doel te bereiken. Je krijgt altijd antwoorden en persoonlijk advies op je groeivraag.

Boek je sessie

Wat anderen zeggen

Dit was weer zo’n aha-moment bij Linda voor mij. Dat er taken zijn waar ik goed in ben, maar waar ik geen energie uit haal. Die me zelfs energie kosten, maar die wel een belangrijk onderdeel van mijn werk waren. Dit inzicht heeft me enorm geholpen in de keuzes voor mijn groei in mijn carrière. K. Naidoo, business analist

 

Een positieve bewustwording en inspiratie vanuit een onderbouwde benadering. Met veel aanknopingspunten om jezelf beter te begrijpen en te ontwikkelen. Linda reikt je de tools en kansen. Door haar ontspannen stijl haalt ze echt het beste uit mensen. A. de Vries, data-organisatieadviseur

Download nu de brochure 'Energieboost met talent'

En ontvang direct alle informatie over deze training in je inbox. Lees over de ervaring van anderen. Ontdek hoe je via talent- en energiemanagement de productiviteit verdubbelt.

    Ontvang originele, patroondoorbrekende tips voor talent- en energie-optimalisatie

    Abonneer je op Linda’s wekelijkse eye-opening tip voor leidinggevenden en professionals die gaan voor dat potentieel. Waarschuwing: inspirerend, herkenbaar en direct toe te passen in je werk. Niet geschikt voor quick-fix-zoekers en voor professionals die met ‘prima’ tevreden zijn.