Teams en MT's
Groepstraining voor teams
2 dagen

Wat kiezen jullie: modaal of optimaal resultaat?

Medewerkers die zich dagelijks een weg banen binnen hun team. Die omgaan met weerstand, onbegrip, misverstanden en tegengestelde belangen. ‘Ach, dat is toch overal zo’, klinkt er dan vaak. ‘Dat hoort nou eenmaal bij samenwerken.’

Topteams hoeven geen uitzondering te zijn

Succes is niet alleen weggelegd voor succesvolle miljardenbedrijven. Ook deze bedrijven zijn ergens begonnen. Vaak gewoon in een studentenkamer. Deze bedrijven hebben gaandeweg de succescode gekraakt. Zij zijn ongelimiteerd gegroeid omdat ze snappen hoe je individueel talent en energiemanagement optimaal inzet voor het teamresultaat. Zodat je laserfocus creëert en samen groot wordt in waar je nu al in uitblinkt.

Ga voor recordresultaten

De truc is dus te weten hoe dit voor jullie team in elkaar steekt. Wat hebben jullie in huis en wat is er nodig, om samen dat dak er af te blazen. Wij bieden jullie dit inzicht en helpen je bij bewustwording en wendbaarheid voor die recordresultaten.

Ontdek in slechts twee dagen hoe je het beste in jezelf en elkaar naar boven haalt.

Je krijgt praktische tools, waardevolle kennis en ervaring waarmee je:

  • ontdekt waar energieboosters en energielekken zitten in het team;
  • individueel en als team ongelimiteerd leert groeien met vallen en sterker opstaan;
  • als team direct werkt aan stressverlaging, zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid;
  • samen ontdekt welke samenwerking de productiviteit en resultaten direct vergroten;
  • als team de vaardigheden ontwikkelt om die laserfocus en de wendbaarheid te behouden;
  • leert waar voor jullie de sleutel ligt om te excelleren en hoe je dit optimaal inzet.

Plan een vrijblijvende strategiesessie met Linda in

Kies direct de dag en tijd die jou het beste passen en ontdek of wij je kunnen helpen je doel te bereiken. Je krijgt altijd antwoorden en persoonlijk advies op je groeivraag.

Boek je sessie

Wat anderen zeggen

Linda is een sprankelende, dynamische vrouw die weet wat ze wil en waar haar eigen talenten liggen. Dat is ook de reden dat medewerkers zich bij haar op hun gemak voelen en zich openen voor hun ontwikkeling. – Jose Brouwer, implementatiemanager

Download nu de brochure 'Hoe worden wij een topteam?'

En ontvang direct alle informatie over deze training in je inbox. Lees over de ervaring van anderen. Ontdek hoe je samen het prestatieplafond doorbreekt en samenwerkt vanuit positieve flow.

    Ontvang originele, patroondoorbrekende tips voor talent- en energie-optimalisatie

    Abonneer je op Linda’s wekelijkse eye-opening tip voor leidinggevenden en professionals die gaan voor dat potentieel. Waarschuwing: inspirerend, herkenbaar en direct toe te passen in je werk. Niet geschikt voor quick-fix-zoekers en voor professionals die met ‘prima’ tevreden zijn.