Wat zit er in je knalpakket?
Wat kun je er mee?
Hoe helpt het jou in 2021?

Welkom op jouw pad naar dat knallende 2021

Yes. Je bent er.
Voor jou geen slap voornemen om te doen wat je 2020 ook al deed. 2021 wil jij meer. Omdat er meer in zit. In het jaar. In jou en in de mensen om je heen.

Dat gevoel is een enorme energieboost. Die we allemaal kunnen gebruiken na het afgelopen jaar.

Dus, ga er even voor zitten. Pak een drankje naar keuze en plant daar het gekleurde parapluutje uit je envelop in. Gewoon omdat het kan. Leun nu achterover en waan je even daar, waar dat pluutje volledig tot zijn recht komt. Adem twee keer diep in en uit…et voilà, je kunt van start.

Stap 1: Wensen is een kunst

We hebben allemaal dat ideaal beeld. Dat plaatje dat altijd mijlenver verwijderd lijkt. Frustrerend en vaak demotiverend voor onze ambities.

Wensen is een kunst, weet ik nu. Die met aandacht en tijd mega impact heeft op je leven. Elke klant waar ik onderstaande oefening mee deed realiseerde zijn wens binnen 2 jaar. Bijzonder toch?

Zoals mijn klant, die altijd wilde reizen en nooit ging, na 42 jaar zijn ware verlangen vond. En die wens met deze 4 stappen in 6 maanden vervulde.

Dit kan jij ook. Ervaar de magie van de juiste wens. Voer de 1. doe-het-zelf of samen thuis versie uit of 2. de kids 4-13 versie of kies de met je team en collega’s versie. Afhankelijk van met wie jij jouw wens wilt delen.

Wensboom kaartje met Peper graag
Doel 2021 kaart

Stap 2: De lat leggen voor 2021

Je wens is helder. Dan nu de concrete mijlpaal. Jouw lat in 2021 die hoog genoeg is om te groeien en laag genoeg om je motivatie te behouden. Pak de leeuwin uit de envelop en bekijk deze korte video. Klaar? Bewaar de leeuwin dan in je portemonnee of telefoon. Hang haar aan je bureau of plak d’r op je deur. Waarom? Zie stap 3.

Stap 3: Programmeer je brein voor succes

Vaak denken we dat het:

 • die ander,
 • onze relatie;
 • de wereld om ons heen;
 • regels en beperkingen;
 • gebrek aan financiën, kennis en talent;
 • of leven en dood

zijn die ons weerhouden van ons succes en die oprechte verbinding. Deze externe factoren zijn er. In overvloed zelfs in 2020. Vaak moeilijk, ongelooflijk pijnlijk en ingewikkeld.

Mensen die wel hun doel bereiken dan?
Dealen met diezelfde externe factoren. Zijn niet beter, slimmer of gezonder. Zijn ook ooit klein begonnen. Kennen dezelfde onzekerheden.

Het verschil?
Mensen die hun succes bereiken hebben hun brein geherprogrammeerd zodat falen niet bestaat. Zij kennen de wet van de aantrekkingskracht en gebruiken die. Dat is waarom voor deze mensen ’the magic happens’.

Herprogrammeren van je brein kan iedereen.
Jij dus ook. Simpelweg door de 7% van je hersenen, het bewuste deel, tijdelijk gericht in te zetten. Doe dit en creëer jouw eigen succes in 2021.

Herprogrammeer vanaf nu jouw brein via deze instructies. De items uit de envelop helpen je hierbij. Net als stap 4. Kom dus na het luisteren van de podcast terug naar deze pagina.

Lees dan hieronder hoe je ook die laatste stap neemt om van 2021 jouw jaar te maken.

Neem gerust contact met me op

Kun je wel wat hulp gebruiken in het herprogrammeren van je brein en het formuleren van doel of wens? Wil je extra kaarten? Of een eigen houten wensboom bestellen voor je gezin of werk? Neem gewoon contact op.

 

Wensboom inspiratie foto's
Wensboom inspiratie.
Ja, dat wil ik

Zij bereikten hun doel in 2020

‘Ik kwam met veel vragen bij Linda binnen en ben een aantal weken later als verbeterd persoon naar buiten gestapt 🙂 Dirk Spits – Eigenaar www.dirkspits.com

“Door sessies, opdrachten en de sessie met de actrice (…) werd voor mij steeds helderder wat ik nodig heb en hoe ik echt naar mezelf kan luisteren. Ik ervaar nog amper lichamelijke klachten door stress of werkdruk”. Femke van der Veen -Storyteller

“Ik heb mijn kleine ik weer gevonden, waardoor ik bij mijzelf kan blijven en heerlijk in mijn vel zit. Ik kijk uit naar mijn toekomst!” Nienke van Popering – Eigenaresse Pilates studio Nine  

Stap 4: Speel, ontspan en vier

Zeker in tijden van minder externe afleiding en veel samenzijn met dezelfde mensen. Plant dat parapluutje eens wat vaker in je glas en ga tegenover die ander zitten, in plaats van een scherm. Doe het wel veilig 🙂

 • Stel jezelf en je vragen open.
  Uit pure interesse. Niet om te antwoorden.
 • Laat emotie-ballonnetjes even leeglopen.
  Ben er. Luister. ‘T heeft niet altijd met jou te maken. Laat dat zo.
 • Blijf in conditie: beweeg en speel.
  Super belangrijk voor je lijf en je relaties. Wees creatief. Doe eens raar. Dat houdt het interessant.
 • Bouw aan tradities, vier wat je kan. Ook het falen.
  Zie de groei, de stappen, de ander en jezelf.

Alle 4 de stappen doorlopen?
Super. Neem je inzichten mee, verwerk de tips in je dagelijkse routine en ervaar de impact van de tijd en aandacht die je dit jaar aan je wens en doelen besteedde. Laat je me weten hoe het je vergaat?

Bonus tip voor K.... momenten

Soms gebeuren er dingen waar je gewoonweg geen invloed op hebt. Die jij zo stom vindt. Geef jezelf dan wat ruimte. Om het leven even heeeeel zwaar te vinden, zoals Brigitte. Hartstikke gezond.

Maar ook om oprecht te vallen. Om te treuren om ongelooflijk dierbaar verlies.

Wees altijd liefde voor jezelf.
Ook als het zwaar is. Bewandel jouw pad. Omdat jij altijd invloed hebt op hoe je met die dingen omgaat, hoe je opstaat.

Jij blijft de auteur van je eigen verhaal.
En als je een tijdelijke writersblock ervaart, help ik je met het blad weer beschrijven.

Dit zijn de 4 stappen naar jouw succes. Simpel en alles veranderend. Wil je meer originele tips en inzichten?

Abonneer je op Linda’s eye-opening tips voor leidinggevenden en professionals die gaan voor dat potentieel. Waarschuwing: inspirerend, herkenbaar en direct toe te passen in je werk. Niet geschikt voor excuus-zoekers en voor professionals die met ‘bijna’ tevreden zijn.