Teams, junior en senior professionals, leidinggevenden
Groepstraining voor organisaties
2 dagen

Buig je negatieve stress om naar veerkracht en wendbaarheid

Bij negatieve stress wordt adrenaline als een gek door je lijf gepompt. Je bent alert en reageert primair. Een cruciaal overlevingssysteem bij korte, onverwachte noodsituaties.

Wanneer je brein werksituaties als bedreigend ervaart, slaat hetzelfde overlevingssysteem aan. Je reageert ongewild emotioneel en vermijdt fouten. Reflecteren of redeneren lukt niet. Als deze werksituaties te lang duren liggen een burn-out of ernstige fysieke aandoening op de loer.

Ok. Stress dus te allen tijde vermijden?

Absoluut niet. Zonder positieve stress of ‘stretch’ komt er niets meer uit je handen. Kortstondige spanning bij taken en situaties die je energie geven, boosten je groei en ontwikkeling. Omdat je verder komt en meer durft. Deze vorm van stress is juist cruciaal in het creëren van topteams en recordresultaten.

Leer in deze training wat jij en je collega’s nodig hebben om groei en verandering met gejuich te verwelkomen.

Krijg waardevolle inzichten, praktische tools en ervaring waarmee je:

  • negatieve en positieve stress onderscheidt en herkent bij jezelf en anderen;
  • negatieve stress ombuigt naar positieve stress;
  • bouwt aan wendbaarheid en veerkracht;
  • positieve stress inzet in onzekere tijden;
  • groeit en ontwikkelt vanuit positieve stress.

Kun jij het je veroorloven om zelf en als team vanuit negatieve stress te blijven werken? Investeren in deze twee dagen is levenslang verschil maken.

Plan een vrijblijvende strategiesessie met Linda in

Kies direct de dag en tijd die jou het beste passen en ontdek of wij je kunnen helpen je doel te bereiken. Je krijgt altijd antwoorden en persoonlijk advies op je groeivraag.

Boek je sessie

Wat anderen zeggen

Linda anticipeert in trainingen op wat je als deelnemer nodig hebt. Het vertrouwen is er daardoor snel. Ook daagt ze je uit daar waar je dat nodig hebt om verder te komen. K. Naidoo, business analist

Ik heb veel trainingen gevolgd, maar deze springt er voor mij bovenuit. Juist door het oefenen met elkaar. I. Boom, pedagogisch medewerker

Download nu de brochure 'Van stress naar veerkracht'

En ontvang direct alle informatie over deze training in je inbox. Lees over de ervaring van anderen. Ontdek hoe je persoonlijk en als team negatieve stress effectief tackelt.

    Ontvang originele, patroondoorbrekende tips voor talent- en energie-optimalisatie

    Abonneer je op Linda’s wekelijkse eye-opening tip voor leidinggevenden en professionals die gaan voor dat potentieel. Waarschuwing: inspirerend, herkenbaar en direct toe te passen in je werk. Niet geschikt voor quick-fix-zoekers en voor professionals die met ‘prima’ tevreden zijn.