HR-professionals, leidinggevenden
Groepstraining voor organisaties
2 dagen

Werf sneller het juiste talent voor de job

Tijdens het selectieproces zoek je voor een functie de beste aansluiting qua CV en persoonlijke indruk. Dat meet je via een aantal gesprekken met HR en leidinggevenden en eventueel met een opdracht. In overleg hak je dan vanuit je onderbuikgevoel de knoop door.

Achteraf blijkt diezelfde match misschien minder passend dan verwacht. Taken worden niet (correct) uitgevoerd, samenwerkingen haperen of weerstand groeit. Energieslurpende factoren die geregeld uitlopen op een conflict, verzuim of snel vertrek.

Met talentgerichte recruitment selecteer je voorbij CV’s, gesprekstechnieken en je onderbuikgevoel. Je verkort het arbeidsproces en draagt positief bij aan betere resultaten. Omdat je nu snel en effectief wel de juiste match maakt. Voor de functie, het team en de organisatie.

Leer in deze training hoe je met je werving- en sollicitatieprocessen dat toptalent aantrekt waarmee je de resultaten en productiviteit in je organisatie blijft boosten.

Je krijgt praktische tools, waardevolle kennis en ervaring waarmee je:

 • talentgericht kunt interviewen en selecteren op basis van de sterkepuntenbenadering;
 • functieprofielen succesvol kunt vertalen naar gewenste talenten en motivatiefactoren;
 • CV’s leert scannen op talent en best-matchfactoren in samenhang met functie en kennis;
 • kostenbesparend je werving en selectieproces leert versimpelen en verkorten ;
 • ROI creëert op je werving en selectie via de juiste match;
  hoe je een talentpool creëert en ambassadeurs maakt van afgewezen kandidaten.

Plan een vrijblijvende strategiesessie met Linda in

Kies direct de dag en tijd die jou het beste passen en ontdek of wij je kunnen helpen je doel te bereiken. Je krijgt altijd antwoorden en persoonlijk advies op je groeivraag.

Boek je sessie

Wat anderen zeggen

Linda heeft een zeer waardevolle bijdrage geleverd aan de werving en selectie van onze consultants. Annette Snel, senior consultant kwaliteitsmanagement

Door de sterkepuntenbenadering te betrekken in ons sollicitatieproces worden de gesprekken gerichter en kunnen we sneller de juiste keuzes maken. D.J. Verdonk, directeur

Download nu de brochure 'Verhoog je ROI en verlaag je kosten met talentrecruitment'

En ontvang direct alle informatie over deze training in je inbox. Lees over de ervaring van anderen. Ontdek hoe jij in minder tijd de beste match werft voor de job en de organisatie.

  Ontvang originele, patroondoorbrekende tips voor talent- en energie-optimalisatie

  Abonneer je op Linda’s wekelijkse eye-opening tip voor leidinggevenden en professionals die gaan voor dat potentieel. Waarschuwing: inspirerend, herkenbaar en direct toe te passen in je werk. Niet geschikt voor quick-fix-zoekers en voor professionals die met ‘prima’ tevreden zijn.